SEO képzés – vállalkozói ösztöndíjjal Hollandiában

,
SEO képzés – vállalkozói ösztöndíjjal Hollandiában

2015 decemberétől Erasmus vállalkozói ösztöndíjjal Hollandiában tartózkodom, ami nyilvánvalóan fantasztikus és óriási lehetőség számomra és ügyfeleim számára, hiszen ezzel is fejlesztem a tudásomat, szélesítem látókörömet.

Az üröm az örömben, hogy bizony az ügyfél gyakran sarkon fordul, ha meghallja, hogy velem most egy darabig egészen biztosan nem lehet személyesen egyeztetni.

Igen, mindannyian szeretjük személyesen is megismerni partnereinket, munkatársainkat, és az egyeztetés is kényelmesebbnek, egyszerűbbnek tűnik, ha az ember a szó hagyományos értelmében jelen van a megszokott kis zöldbogyós “online” feliratocska helyett. Sokan nem szívesen vesztegetik az idejüket azzal, hogy e-mailben, írásban fogalmazzák meg az igényeiket.

Ennek ellenére nem szeretném, ha bárkinek is kedvét szegné a távollétem. Éppen ezért, most szeretném elmondani, hogy

Miért érdemes mégis a Contexture-t választani?

A hollandiai tartózkodásom és az Erasmus pályázatom elsődleges célja, hogy általa

A kint tartózkodásom legnagyobb előnye az ügyfeleim számára emellett az, hogy a munkám során jelenleg a Stradas professzinális online marketing támogatását élvezem a munkavégzés során. A másik előnye, hogy az itt szerzett online marketing tudás és a keresőmarketing és SEO képzés által a jövőben még jobb, még hatékonyabb támogatást tudok majd nyújtani Önnek a kommunikációja során.

SEO képzés – ingyenes SEO tippek

A bizalom, a türelem és a megértés tehát ezúttal afféle alternatív beruházási költségek, amelyek viszonylag gyorsan megtérülnek. Tulajdonképpen máris… Ehhez annyit kell tennie, hogy kér tőlem 3 ingyenes SEO tippet (a linkre kattintva egy űrlapot talál, amelyen megadhatja honlapjának és vállalkozásának adatait, cserébe én küldök Önnek 3 tippen ingyen arról, hogy hogyan javíthatna honlapja és online marketing tevékenysége teljesítményén).

Egy-egy ilyen SEO átvizsgálás során átfogó képet ad arról, hogy tehet-e Ön még valamit azért, hogy a weboldala sikeresebbé váljon és még több látogató jusson el Önhöz az interneten keresztül, ezáltal újabb ügyfelekre tegyen szert.

Eddig a program során teljesült webfejlesztési projektek

Január hónapban landing page-eket építettünk – kis költségvetésű, egyszerű, mégis esztétikus és jól működő, rugalmasan bővíthető WordPress oldalakat holland dizájner cégek számára, elsősorban azzal a céllal hoztunk létre, hogy a már meglévő weboldal egyes szolgáltatásait külön is támogassuk.

Ha Ön is szeretne egy ilyen egyszerű külső weboldalt, ide kattintva ajánlatot kérhet a munkára!