Nemzetközi értékesítési konferencia – PR rendezvényszervezés

Nemzetközi értékesítési konferencia – PR rendezvényszervezés

Projekt típusa: Vállalati PR rendezvényszervezés, konferenciaszervezés projekt

  • Dátum: 2013. november
  • Relevancia: Globális
  • Helyszín: Inárcs, Bodrogi Kúria**** és a Magyar Természettudományi Múzeum kupolacsarnoka, 2014
  • Megbízó: Hamburger Containerboard

A Prinzhorn Csoport hullámalappapír divíziójának éves értékesítési konferenciájára hagyományosan az egész világról ellátogatnak papíripari szakembereink, a divízió ügynökei, értékesítői és a kereskedő vállalatok képviselői. Ennek a rendezvénynek négyévente Magyarország adhat otthont, ám a 2013-as konferencia addig soha nem látott sikert aratott.

A háromnapos program helyszínéül az Inárcsi Bodrogi Kúriát választottuk, amely vidéki vadászkastély jellegével, jó megközelíthetőségével és kiváló technikai felszereltségével magában hordozta a fenntarthatóság, a tradíció és a modernitás üzenetét, amelyek egyúttal a vállalat legfontosabb értékei.
Az napközbeni munkát követően első este egy reneszánsz borvacsora keretében kapcsolódhattak ki partnerek, ahol válogatott borokat és reneszánsz jellegű különlegességeket ízlelhettek meg a vendégek, amelyet meg-megszakított az Unicum Laude Énekegyüttes reneszánsz és könnyűzenei a’ capella műsora. Egyedi ajándékként pedig a résztvevők Unicum Laude karácsonyi albumot és egy kis üveg Unicumot is kaptak.
referencia-konferenciaszervezesA konferencia záróvacsoráján az értékesítési osztály valamennyi, többnyire csak telefon- és drótvégről ismert munkatársával találkozhattak a partnerek. A helyszín a vállalat által megalapítása óta támogatott Az Év Természetfotói pályázathoz kapcsolódó kiállításnak helyet adó Magyar Természettudományi Múzeum kupolacsarnoka volt. Ez a helyszín annál is inkább izgalmas választás volt, mert a vállalat által minden évben kiadott és a partnerek által már jól ismert karácsonyi ajándék falinaptár hagyományosan az Év természetfotói kiállítás anyagából készült el. A konferencia zárófogadásán mintegy 100 képet és az azokból már elkészült 2014-es naptárakat egyszerre tekinthették meg a résztvevők.
Az este gasztronómiai témája a “Kelet és Nyugat határán” volt – a hagyományos balkáni ínyencségeket a Talamba Ütőegyüttes interaktív dobshow-ja koronázta, amelynek végére már nem csak az együttes, hanem a divízió vezetése és partnerei is a színpadon mulattak.

 

***

Ön is szeretne felejthetetlen pillanatokat szerezni munkatársai, ügyfelei számára?

Ajánlatkéréshez, kérem, kattintson ide!

Szakértelem

, , ,

Közzétéve

november 4, 2013