Ökoindustria környezetvédelmi kiállítás és nagydíj – CSR és PR rendezvényszervezés

, ,
Ökoindustria környezetvédelmi kiállítás és nagydíj – CSR és PR rendezvényszervezés

Projekt típusa:  Vállalati PR rendezvény és CSR nagydíj pályázat, környezetvédelmi kiállítás – megjelenés szervezése és kapcsolódó kommunikáció, szövegírás és CSR pályázatírás

  • Dátum: 2013. szeptember
  • Relevancia: Magyarország
  • Helyszín: Budapest 2013
  • Megbízó: Prinzhorn Csoport

A Hamburger Hungária Kft. – ezzel együtt a Prinzhorn Csoport – környezetvédelmi szerepe Magyarországon kiemelkedő, hiszen a begyűjtött hulladékpapírnak 98%-át a dunaújvárosi papírgyár dolgozza fel – ahogy ők emlegetik: a papírgyár kétheti alapanyagával le lehetne takarni egész Budapestet! Éppen ezért egy olyan jelentős környezetvédelmi rendezvényen, mint az Ökoindustria kiállítás a cégcsoport magyarországi tagvállalatainak megjelenése elengedhetetlen.

csr dij kiallitas standA három tagvállalat munkatársaiból és a bevált kreatív ügynökségből összeállított marketing csapat 2013-ban nem csupán közös standot állított, de egy környezetvédelmi innovációs nagydíjat is megpályázott, és el is nyerte azt. A projekt során annak összefogása, előkészítése, tervezése és szervezése, a beszállítók kiválasztása és a pályázat tartalmi összeállítása, és annak megírásában való közreműködés volt a feladatom. A siker önmagáért beszél.
csr dij kommunikaci palyazatirasKülönösen büszke vagyok a pályázat címére: A ‘Forduló hulladéksors’, amely Prinzhorn Csoport könnyű és kizárólag hulladékpapírból készülő környezetbarát csomagolási megoldásainak, és a csomagolási hulladék visszagyűjtésének fenntartható körfolyamatát a lehető legerőteljesebben fejezte ki.

A környezetvédelmi kiállítás és pályázat kommunikációs anyagain megjelenő ‘hullámokban fennmaradó érték’ szlogen szintén közvetítette mindazt, amit a vállalatcsoportról el akartunk mondani: a hulladékból kiemelkedően magas hozzáadott értéket biztosító hullámtermék csomagolási megoldásokat készít, elsősorban exportra, fenntartható módon.

Itt olvasható a szervezők beszámolója 2013-as ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállításról.

***

Ön is szeretne ilyen vállalati mérföldköveket, sikereket elérni?

Ajánlatkéréshez, kérem, kattintson ide!

Rendezvényszervezés szolgáltatás