Forbo – Top Trade Kerti Mulatság, PR rendezvény

Forbo – Top Trade Kerti Mulatság, PR rendezvény
A talpalávalót szolgáltatja a Flotex

Termékbemutató és image építő PR rendezvény

  • Dátum: 2009. március
  • Relevancia: Országos
  • Helyszín: A Ravak irodaház tetőterasza
  • Megbízó vállalat: Forbo Flooring Systems
PR rendezvény Flotex napA Forbo Flooring Systems új szőnyegkollekcióját bemutató nagyszabású PR rendezvény szervezésében, a termék magyarországi disztribútorával szoros együttműködésben vettem részt projekt felelősként a Forbo oldaláról.
A rendezvény célja a kollekció bemutatásán túl a korábbi Bonar Floors felvásárlásának tudatosítása és a már ismert márkanevek összekapcsolása volt.
A rendezvény egy kora délutáni prezentációval kezdődött, amelyet fogadás követett. A célcsoport elsősorban az építészek, tervezők, ipari méretű projektek gondozói voltak.

A kreatív munka egy olyan egyedülálló termékre fókuszált, amely amellett, hogy a padlószőnyegek valamennyi esztétikai és komfort tulajdonságát is magában hordozta, vízálló is, a szennyeződések pillanatok alatt eltávolíthatók a szőnyeg érzetet keltő, valójában azonban PVC alapon rögzített szintetikus szőnyegszálak közül. flotex PR rendezvény jógateremAmellett, hogy tapintásra egy finom, puha zseniliaszőnyegnek tűnik, a termék kopásálló, víz- és szennyeződésálló tulajdonságainak köszönhetően akár olyan területeken is alkalmazható, ahol egy hagyományos textil alapú padlószőnyeg hamar feladná, de a dizájn vagy a kényelem kritériumokat egy nem szőnyeg jellegű padlóburkolat nem képes kielégíteni. Tipikus példája egyébként egy ilyen alkalmazási területnek a Budapesten, az Astóriánál található Bikram jóga stúdió. Tehát a fő üzenetek ennek megfelelően:

  • nedvesség
  • puhaság, szőnyegszálak
  • tartósság
  • tavaszi, kerti hangulat
harmatos fű flotex kommunikáció PR rendezvényA kerti mulatság kommunikációjának alapvető dizájneleme így a harmatos fű lett, amely fantasztikusan sikeres asszociációs eszköznek bizonyult, a szervezésben partner disztribútor pedig pillanatok alatt ráharapott a “talpalávaló” szlogenre is.
Hozzáteszem: hiba volna nem megemlíteni az ő érdemeiket a helyszín és a program egy részének biztosításában, a szervezésben és a marketing munkában, amely mögött az ő oldalukról is egy fantasztikus projekt vezetői munka állt.
A mintegy 400 meghívott magyar építész és tervező közül a sikeres kommunikációnak köszönhetően 100 vendég igazolt vissza, és tekintette meg prezentációinkat, majd élvezte a tombolával egybekötött vacsorát.
Visszajelzések alapján az év egyik legsikeresebb, legszórakoztatóbb rendezvénye volt az építészek számára, és mint PR rendezvény, az általam szervezettek között az első igazán önálló munka, egyike a legsikeresebbeknek.
Szakértelem

, ,

Közzétéve

május 6, 2010