CeBIT kiállítás – PR rendezvényszervezés és stand dizájn

,
CeBIT kiállítás – PR rendezvényszervezés és stand dizájn

Projekt típusa: Vállalati PR rendezvény, kiállítási megjelenés szervezése és designer (stand tervezés) projekt

  • Dátum: 2011. március
  • Relevancia: Globális
  • Helyszín: Hannover 2011
  • Megbízó: Dension Audio Systems

A Hannoverben évről-évre megrendezett CeBIT kiállításról azt hiszem, nyugodt szívvel elmondható, hogy az európai szórakoztató elektronikai kiállítások fellegvára. A hannoveri kiállítás előtt 4 héttel derült ki, hogy a vállalatnak új standra van szüksége, amelyet végül – amellett, hogy a cég kiállításon való részvételét megszerveztem – alacsony költségvetéssel ugyan, de teljes egészében én terveztem meg…

[huge_it_gallery id=”4″]

Az akkori Dension termékeit leginkább működtetésükön, használatukon keresztül lehetett bemutatni, és a szokásos “konzerv” standok nem lehettek alkalmasak a demopultok és demofalak elhelyezésére, így egyetlen hónap alatt kellett új standot tervezni, gyártatni és felszerelni.

A standkoncepciót a Dension Car Dock for iPhone (a Dension első Plug&Play megoldása) szlogenjére építettem: Dock’n’Drive.
A teljes kiállítás projekt menedzsereként feladatom a standfoglalástól, a szervezőkkel való kapcsolattartáson és grafikai tervezésen és a standelemek gyártatásán keresztül, egészen a standépítésig tartott, amelyben személyesen is részt vettem a logisztikai feladatok szervezésével és ügyintézéssel éppúgy, mint csavarhúzással és padlóburkolással.
A kiállításhoz kapcsolódó kiadványok nyomdai előkészítése és legyártatása apró feladattá törpült a szervezéshez képest.
A Dock’n’Drive Bar különlegesen figyelemfelkeltő stand lett a maga letisztultságában, megjelenésével óriási sikert aratott mind a sajtó, mind a látogatók körében.
A berendezés mobilitásából fakadóan az új stand elemeit később a cég később is fel tudta használni: az egyes elemeket a WTCC futamok (Michelisz sátor), valamint számos további kisebb kiállítás során (pl. Amicom, CPE) újra fel állították, a stand narancs-fekete színösszeállítása egyúttal a Dension plug and play megoldásainak arculati színeivé vált, és Michelisz Norbert 2011-ben világbajnok autójának a dekorációjának alapjául szolgált még éveken keresztül.

***

Ön is szeretne felejthetetlen megjelenéseket szervezni munkatársai, ügyfelei számára?

Ajánlatkéréshez, kérem, kattintson ide!