Megjelenés a szórólapon innen és azon túl is

Amikor az ember nyomdai reklámanyagokról meg kiadványokról hall, elsőre rögtön a postaládáját eldugaszoló szórólapokra meg az irodai standard karácsonyi lap özönre gondol, és azon nyomban ellenérzése támad, és remélhetőleg átsuhan a homloka előtt a gondolat: “én nem szeretném ezt tenni az emberekkel, a vevőimmel”. A következő gondolata pedig meglehet, hogy az lesz: “akkor mégis mit szeretnél tenni?”

Majd simán lehet, hogy elmegy egy szakemberhez, és végül lesz egy katalógusa, szórólapja, prospektusa, és nem is gondolná, hogy ennyi mindent tehetünk együtt az Ön sikeréért az internetes megjelenéseken és a szórólapokon túl is, ugye?

A lenti galéria ízelítőül szolgálhat – a szó legszorosabb értelmében világraszóló kiadványok kerültek ki kiadványszerkesztőként a kezem alól.

Kiadványszerkesztés portfólió brossúrámat ide kattintva PDF formátumban  is letöltheti.

Világraszóló kiadványok, mint referenciák

Munkáim között a szokásos szórólap, levélpapír és névjegykártya tervezések mellett Párizsban, Las Vegas-ban, Hannoverben megjelent stand dizájnt, kiskereskedelmi értékesítéshez készült PoS plexi displayt, termékcsomagolást, rollupot, katalógust, bannert, román építészeti és amerikai iPhone szaklapokban megjelent hirdetéseket is talál… tulajdonképpen teljes a paletta: ami egy kiadványszerkesztő kezén átmehet, abból szinte biztos, hogy talál egy-egy darabot a portfóliómban. És igen, minden munkáim közül a legbüszkébb a Michelisz Norbert nevéhez fűződő munkáimra vagyok – az első narancssárga-fekete BMW 2011-ben és annak Dension távirányítós kisautó változata voltak az első “autómatrica” munkáim.

***

Ha tetszik Önnek a munkám, és van egy szuper ötlete, vagy éppen a szuper ötlete hiányzik,

kérjen ajánlatot!